Termeni și Condiții

 TERMENI SI CONDITII

 

 1.     INTRODUCERE

1.1.  Prezenta secțiune definește condițiile de utilizare a website-ului Ucraina Food (www.ucrainafood.ro) deținut de către  de către LUX GOURMET S.R.L., CUI 42397055 pentru potențiali vizitatori sau clienți. Prin utilizarea website-ului, consimțiți să respectați termenii si condițiile prezentei secțiuni. Dacă nu acceptați termenii si condițiile prezentei secțiuni, nu trebuie să utilizați website-ul.

1.2.  Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidențialitate”, care completează aceasta secțiunea de “Termeni si Conditii”. Vă rugăm să citiți în întregime politica de confidențialitate cu privire la datele personale prelucrate accesând acest link.

1.3.  În completarea documentelor menționate la 1.2, vă rugăm să consultați și Politica noastră de Cookie accesând acest link pentru a înțelege modalitatea în care acest website utilizează modulele cookie.

 

 1.   IDENTITATE

2.1.  Website-ul Ucraina Food este proprietatea LUX GOURMET S.R.L, denumită în continuare ,,Societatea” sau ,,Ucraina Food”.

 1.   PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1.  Întregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea LUX GOURMET S.R.L si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

 

 1.   UTILIZAREA CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI

4.1.  În calitate de utilizator, trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul website-ului LUX GOURMET S.R.L.

4.2.  Nu utilizati website-ul LUX GOURMET S.R.L în mod necorespunzator. De exemplu, nu încercati să influentati sau să le accesați în alt mod decât prin interfața si prin instrucțiunile oferite de Societate. Putem întrerupe sau înceta furnizarea serviciilor catre dvs. dacă nu respectați Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

4.3.  Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fără a obține în prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor condiții se pedepseste conform legilor în vigoare.

4.4.  Încercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor și informatiilor prezentate pe website-ul Ucraina Food, dă dreptul unilateral și neechivoc deținătorilor lor legali de a se adresa instanțelor de judecată legal competente pentru sancționarea unei asemenea fapte.

4.5.  Informatiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal, astfel că orice încercare de a exploata website-ul în scopuri comerciale sau contrare intereselor LUX GOURMET S.R.L este interzisa.

 

 1.   RESPONSABILITATE

5.1.  LUX GOURMET S.R.L face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website să fie corecte, exacte și actualizate, însa nu își asumă nicio răspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori în continutul website-urilor.

5.2.  Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini. Cu toate acestea, Societatea vă prezintă cât mai detaliat și corect produsele și serviciile, respectând acuratețea acestora.

5.3.  Cu exceptia cazurilor în care se prevede contrariul, nu declarăm și nu garantăm:

 1. a)     Că există identitate între produsele prezentate în imaginile publicate pe website și produsele care vor fi livrate;
 2. b)     Disponibilitatea website-ului Ucraina Food sau operarea acestora fără erori sau întreruperi;
 3. c)     Compatibilitatea website-ului Ucraina Food cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

5.4.  Utilizarea și navigarea website-ului Ucraina Food se face pe raspunderea utilizatorilor. Astfel, utilizand acest website, sunteți de acord ca LUX GOURMET S.R.L nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fără a se limita la defecțiuni sau virusi care pot apărea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizați website-urile.

 

 1.   UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND LUX GOURMET S.R.L.

6.1.  Comenzile

6.1.1.   LUX GOURMET S.R.L pune la dispoziția utilizatorilor/cumpărătorilor p platformă online prin care aceștia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afișate în interfața website-urilor.

6.1.2.   Cumpărarea produselor se poate face prin înregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

6.1.3.   Utilizatorul/cumpărătorul răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru înregistrarea contului sau plasarea comenzii.

6.1.4.   LUX GOURMET S.R.L răspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumpărătorilor.

6.1.5.   Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasării comenzii.

6.1.6.   Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumpărătorul ia la cunostina că există posibilitatea ca angajații LUX GOURMET S.R.L să îl contacteze în situatia în care este necesara contactarea acestuia.

6.1.7.   Societatea poate anula comanda efectuată de către utilizator/cumpărător, în urma unei notificări prealabile, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:

 1. a)     neacceptarea de catre bancă emitentă a cardului clientului, a tranzactiei, în cazul plătii online;
 2. b)     invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de LUX GOURMET S.R.L, în cazul platii online;
 3. c)     datele furnizate de catre utilizator/cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte;

6.1.8.   Pentru motive justificate Societatea își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor/cumparatorilor în vederea efectuarii unei comenzi în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activitații necorespunzatoare, acțiunile acestora ar putea prejudicia LUX GOURMET S.R.L.

6.2. Politică de Livrare si Plată

6.2.1.  Societatea asigură prepararea și livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumpărători.

6.2.2.   Plata comenzii se va face de către clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către Societate.

6.2.3.   Societatea nu va putea fi trasă la răspundere pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea furnizării produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului său.

6.2.4. Clienul poate achita cu numerar la livrare sau ridicare orice produs disponibil pe www.ucrainafood.ro

6.2.4. Clientul poate achita cu cardul VISA sau MASTERCARD orice produs disponibil pe www.ucrainafood.ro. Plata cu cardul este procesată de către NETOPIA PAYMENTS. Pentru mai multe detalii, vă rugăm verificați termenii și condiții Netopia Payments disponibili pe https://netopia-payments.com/termeni-si-conditii-generale .

6.3. Politica de retur si responsabilitate. Politica de anulare comandă

6.3.1.   Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini.

6.3.2.   Societatea poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta într-un anumit interval de timp si în limita stocului disponibil. Astfel, Societatea își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi, în cazul în care produsele respective nu mai fac parte din oferta curentă.

6.3.3.   în cazul în care un produs comandat de catre utilizator/cumpărător nu poate fi livrat de catre Societate, aceasta din urmă va informa clientul asupra acestui fapt și va returna în contul clientului contravaloarea comenzii.

6.3.4.   Societatea răspunde pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de clienți în legătură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vânzarea și livrarea produselor, după preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei online.

6.3.5.   în cazul în care, în urma verificării, se dovedește că produsele nu respecta cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se înlocuiesc.

6.3.6. Utilizatorul poate solicita anularea comenzii doar înainte ca produsele comandate să fie pregătite. Dacă solicitarea de anulare a comenzii se face după ce produsele comandate au fost pregătite, comanda nu mai poate fi anulată iar clientul este obligat să achite contravaloarea produselor.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

“a)   produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

 1. b)     produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 2. c)     produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 3. d)     produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;“

 

 1.   PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

7.1.  Echipa Societății îsi stabilește singură regulamentele promoțiilor și a ofertelor speciale pe care le desfășoară. Promotiile active sunt aduse la cunoștința clienților prin intermediul web-siteului, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiază doar acei participanți care respectă întocmai regulile afișate, Societatea rezervându-și dreptul de a întrerupe sau anula în orice moment promoția fără o notificare prealabilă.

 

 1.   MODIFICARI

8.1.  Societatea își rezervă dreptul de a amenda, modifica, actualiza, întrerupe operarea acestor website-uri sau al oricărui conținut publicat pe acest website în orice moment, fără o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica și acesti termeni si condiții la anumite intervale de timp.

 

 1.   DISPUTE SI CONFLICTE

9.1.  Orice conflict ivit între Societate și clienți va urma calea unei concilieri amiabile. în cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale în vigoare de la momentul respectiv, soluționarea conflictelor fiind de competenta instanțelor române. Fiind de acord cu acești Termeni si Conditii clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

 1. DISPOZITII FINALE

10.1. În cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, clauza declarată nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului în care se găsește în stransă legătură cu aceasta din urma.