Politică de Anulare Comandă

Politica de Anulare Comandă

 

  1.     INTRODUCERE

1.1.  Prezenta secțiune definește condițiile de anulare a comenzilor produselor pentru produsele comercializate prin website-ului Ucraina Food (www.ucrainafood.ro) deținut de către  de către LUX GOURMET S.R.L., CUI 42397055.

1.2.  Aspectele privind Termenii și Condițiile generale de utilizare a website-ului Ucraina Food sunt guvernate de “Termeni și Condiții”, care completează aceasta secțiunea de “Politică de Anulare Comandă”. Vă rugăm să citiți în întregime termenii și condițiile accesând acest link.

1.3.  Aspectele privind la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidențialitate”, care completează aceasta secțiunea de “Politică de Anulare Comandă”. Vă rugăm să citiți în întregime politica de confidențialitate cu privire la datele personale prelucrate accesând acest link.

1.4.  În completarea documentelor menționate la 1.2 și 1.3, vă rugăm să consultați și Politica noastră de Cookie accesând acest link pentru a înțelege modalitatea în care acest website utilizează modulele cookie.

 2.1. Politică de Anulare Comanda

2.1.1. Utilizatorul poate solicita anularea comenzii doar înainte ca produsele comandate să fie pregătite.

2.1.2. În cazul în care solicitarea de anulare a comenzii se face după ce produsele comandate au fost pregătite, comanda nu mai poate fi anulată iar clientul este obligat să achite contravaloarea produselor.

2.1.2. În cazul în care comanda este anulată în condițiile descrise la 2.1.1. și clientul a făcut deja plata, banii sunt restituiți în numerar pentru comenzile plătite cu numerar sau prin anularea tranzacției în cazul plăților făcute cu cardul.

 

3.DISPOZITII FINALE

3.1. În cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, clauza declarată nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului în care se găsește în stransă legătură cu aceasta din urma.